Om mig

Globetrotteren
New York, Houston, Las Vegas, Vancouver, London, Athen, Sète, Dublin – jeg har været vidt omkring. Som dansk-amerikansk statsborger har jeg rejst rigeligt i USA. Men også Canada og Sydeuropa har været faste rejsedestinationer. Jeg har altid elsket at rejse, og meget af min fritid er dedikeret til enten at drømme om min næste destination eller at reflektere over mine tidligere rejser. Et eksempel på dette er min rejsereportage fra Dublin, som kan læses i mit portefølje. Min seneste rejse var til Canada, hvor jeg boede og arbejdede i et halvt år. Hvis jeg alligevel skulle lære at stå på egne ben, kunne det lige så godt være på den anden side af kloden.

Sangerinden
Jeg har altid elsket musik og har sunget hele mit liv. Det var dog først, da jeg startede på Køge Musikskole, at jeg fik prøvet kræfter med mine evner som sangerinde. Her havde jeg min ”daglige gang” i seks år gennem min sangundervisning. Det var også her, at jeg for første gang kunne optræde semiprofessionelt med et big band. Men jeg lod mig ikke begrænse på det kunstneriske område. Jeg takkede også pænt ja til rollen i den lokale musical. Det virkede som den perfekte måde at udforske mine evner inden for skuespil og dans, og det var en oplevelse, jeg absolut ikke ville have været foruden.

Journalist-kommunikatør-hybriden
Kommunikatør eller journalist? Jeg betragter mig selv som en hybrid frem for det ene eller det andet. Mit hjerte har altid brændt for journalistik – indtil jeg fandt kommunikation. Jeg har ikke valgt den ene disciplin over en anden. Jeg vælger snarere at se mulighederne i sammensmeltningen af de to discipliners evner. Det skader aldrig en kommunikatør at have en forståelse for de journalistiske virkemidler og arbejdsprocesser. Det omvendte gælder naturligvis også for journalisten.

Plænen, Tivoli
Plænen, Tivoli
De klassiske ”seks sjove” om mig:

1. Mit navn udtales forkert flere gange, end det udtales rigtigt.

2. Jeg har dobbelt statsborgerskab (dansk og amerikansk).

3. Jeg har en forkærlighed for alting Disney-relateret, men har aldrig besøgt en Disney-park.

4. Jeg elsker dyr, men er allergisk over for næsten alle former.

5. Jeg gennemførte gymnasiet med det højeste snit i klassen (11,5 før diverse multiplikationer).

6. Jeg er aktivt medlem i Fredagsbar-udvalget på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.